DU GAMLA DU FRIA, DU KVOTERADE FOLK…

Kom ihåg att socialdemokraterna vill ha rätten att tillsammans med kommunisten Ohly bestämma hur ni ska fördela föräldraledigheten. Kvotering är ordet som alltid används när klåfingriga politiker ska öka sin kontroll över den menlösa menighet, som låter det ske och t.o.m. påstås ge den sitt stöd. De röd-gröna leder ju i opinionsmätningarna! Trots att andra mätningar visar att en tydlig majoritet är EMOT kvoteringen. God morgon svenska folk! Eller var det God Natt!?

Att S dessutom vill ta bort skattelättnaderna för hushållsnära tjänster, som de föraktfullt kallar pigavdrag, är en annan inblandning i våra privatliv, som borde minska S-populariteten! Den på detta nedlåtande sätt förolämpade städpersonalen lär inte rösta på S, men det är ju inte från arbetare detta f.d. arbetarparti får sina röster. (Liza Marklund är tusen gånger viktigare för Mona Sahlin, kan jag tänka).

PS. Jag undrar hur stor den svenska avundsjukan är som politisk maktfaktor, men det är en fråga som kommer att passa bra något senare i årets valrörelse. DS

44 Responses to DU GAMLA DU FRIA, DU KVOTERADE FOLK…

 1. Carl Norberg skriver:

  Kvotering torde vara det säkraste sättet att bibehålla segregering, vilket är en insikt som garanterat finns inom de politiska leden.

 2. Lillan skriver:

  Det förakt som sossarna visar för hederligt arbete, som t.ex. städning borde visas för de idoliserade bidragsfolken som i ett aldrig sinande lämmeltåg har tagit sig in i landet och har knaprat sig igenom folkhemmet…..och föräldrarledigheten innebär att det är två personer som arbetar, m.a.o blir SAP:s förakt för dessa dubbel…

 3. Robert skriver:

  Käre Ian,

  På vilket sätt menar du att det är ”inblandning i våra privatliv” att låta bli att ha skattelättnader för en del tjänster (städning), men inte för andra (IT-hjälp hemma t.ex.)? Avdrag eller inte, du har full frihet att anlita städhjälp oavsett om du får dra av pengar för det eller inte.

 4. Roberth Ström skriver:

  Avundsjukan är svenskens fall. Förstår inte att rikedom skapar mer skatteintäkter? Nej det är bättre att alla har det lika dåligt suck

 5. Penumbra skriver:

  Arbetarna har för länge sedan lämnat socialdemokratin, mentalt. Däremot röstar många fortfarande på S av gammal vana samt gamla föreställningar om klassamhället och exploateringen av arbetarklassen.

  Men jag undrar om inte socialdemokraternas största väljargrupp är kvinnor i offentlig tjänst eller på lågavlönade osäkra jobb. Dessa kvinnor föredrar systemet med bidrag, generösa socialersättningar, låga krav på återgång till arbetet efter arbetslöshet eller sjukdom, framför högre löner och lägre skatter. Pappa staten med mamma Mona vid rodret känns betydligt tryggare där.

  Igår gav Mona Sahlin ett nytt ofinansierat löfte, nu till pensionärerna, på 23 miljarder. De som skulle betala enl henne var ”alla vi med höga inkomster” som alltså kan förvänta sig högre skatter. Problemet att det inte finns så många höginkomsttagare i Sverige för Monas sammanlagda löften bekymrar inte henne. Ej heller det faktum att om man höjer skatterna i ett land som redan har världens högsta skatter, så får det negativa konsekvenser för landets ekonomi.

  Socialism står dock på en gammal stark ideologisk grund som många inte samtycker till. Och eftersom det råder demokrati, så måste man köpa eller lura till sig människors röster för att genomföra sina socialistiska reformer. I denna process är allt tillåtet – från kostsamma löften till spel på människors avundsjuka.

  Ur det perspektivet är den nyväckta RUT-debatten fullt begriplig. Socialdemokratin har en ideologisk stelhet som inte tillåter ”pigor” eller ”drängar” samt en möjlighet till röstfiske genom det faktum att de flesta ändå inte har råd med städhjälp, även om den är skattesubventionerad. Varje gång de tvingas göra det tråkiga och tidskrävande städjobbet hemma, tänker de på alla andra som slipper det, avundas dem, hatar dem, och samtidigt blir påminda om vem de ska rösta på för att bli av med … vad, jo sin jobbiga avund (den tråkiga och tidskrävande städningen hemma blir de inte av med, i alla fall).

  Här är det på sin plats att påpeka att avund är en skamfylld och förbjuden känsla och därmed ännu jobbigare att hantera. För att bli av med den vill de flesta göra sig av med föremålet för sin avundsjuka, snarare än att lära sig leva med känslan och inte låta den ta över ens liv.

  Tillbaka till RUT-avdraget. Föga bryr sig socialdemokratin om att det handlar om ca 7.000 vita heltidsjobb som kommer att försvinna, att det ofta är första steget på arbetsmarknaden för många som inte klarar av konkurrensen om andra typer av jobb, att många ”rika” är ”rika” för att de jobbar mycket och därför får lite andrum och lite mer ledig tid samt att många stora socialdemokratiska företrädare, som Göran Persson och Ylva Johansson, själva nyttjar systemet. Nädå – principer är principer, logik och verklighetsanpassning får stryka på foten, även här.

  Kom ihåg, ärade medborgare, att det finns en ännu större socialistisk fanatiker i den röd-gröna koalitionen i år – Lars Ohly – som kommer att få ett stort inflyttande vid ett maktskifte, trots försöken från Mona Sahlin att dölja detta.

  Och, lär dig hantera din avundsjuka på rätt sätt, använd kraften i den för att själv skapa dig en bättre tillvaro och en högre livskvalitet, inte för att ta ifrån den andre det han har lyckats med.

 6. carlnorberg skriver:

  Hahaha, ett beteendevetenskapligt och sociologiskt mästerverk av Pneu!

 7. Lillan skriver:

  Bra analys Penumbra, och du carlnorberg bekräftar det!

 8. carlnorberg skriver:

  Ja en sak är i alla fall klar och det är att det är antingen eller, resten behöver ju inte debatteras.

 9. make my day skriver:

  är carl antingen norberg eller ??

 10. Tanja Bergkvist skriver:

  På tal om att göra saker mot folks vilja, lyssna på Filosofiska Rummet imorgon kl 17 om genuscertifiering – jag medverkar 🙂

  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/03/06/filosofiska-rummet-imorgon-sondag-kl-17/

  SR:s hemsida: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=793&artikel=3482012

 11. carlnorberg skriver:

  Politiken heliga trefaldighet är miljö, genus och ras att användas av politiekr för att definiera ett problem för att tillhandahålla en problemlösning, som sedan uttrycks syfta till en viss given effekt.

 12. Penumbra skriver:

  På internationella kvinnodagen har jag fölade kommentar:

  Internationella kvinnodagen, så som feminismen, är ett kommunistiskt påhitt som sakta men säkert har anammats av andra politiska inriktningar i Sverige. Idag tävlar vänsteralliansens politiker med de borgerliga i feminism. Idag kan man hitta några av de värsta feministerna bland de borgerliga.

  Det nya är att även de moderata liberalerna har anammat eländet. Speciellt märks det hos de Nya Moderaterna som är en stark kontrast till det gamla gänget. Det är en bedrövlig syn.

  Det saknas ett riktigt högeralternativ i dagens svensk politik vilket vi har vår intellektuella elit att tacka för, som effektivt har manövrerat ut alla samhällsidéer som kan förknippas med högerpolitik. Till detta har vi en socialistisk eller vänsterliberal politikerelit som köper sig makt genom att erbjuda generösa socialersättningsvillkor till den stora massan, till priset av världens högsta skatt. Och, inte att förglömma, en vänsterorienterad journalistkår som ser till att ”knyta ihop säcken”.

  Så länge medborgarna är under dessa tre gruppers kontroll finns ingen ljusning i tunneln. Vi får lära oss leva under feministernas ordning, ta emot fler invandrare än vad vi förmår ta hand om, leva med en ökande och allt grövre brottslighet, fostra fram nya generationer ungdomar som ger blanka den i utbildning och jobb men älskar att slåss på gator och torg, och värst av allt – lära oss stå ut med en sjunkande samhällsmoral.

  Jag säger inte grattis till kvinnorna idag.

  Istället tänder jag ett symboliskt ljus till minnet av alla de miljontals barn som aldrig fick födas utan avlivades pga feministernas egoistiska och hänsynslösa syn på graviditet och barnafödande. Resultat, bara i Sverige: 38.000 aborter, på ett enda år, motsvarande 25% av alla graviditeter eller 1 av 4 blivande svenskar. Den framtida domen för ett sådant besinningslöst mördande av människor blir hård, även om det handlar om människor i det allra första livsstadiet.

 13. Arne H. skriver:

  Penumbra

  Det var ord och inga visor som du nog har så rätt i.
  Angående gjorda aborter de senaste femtio åren uppgår de till ca en miljon. Tänk vilket kapital vi har förlorat och blivit ersatta av, jag vet inte vad från omvärlden som har blivit snarare en förlust för samhället än någon som helst vinst, trots politikernas erbarmliga påståenden som är lögn ifrån början och till slut om att vi har tjänat på invandringen, kanske landets utsugare men inte gemene man.

 14. havann star skriver:

  KVOTERING HAR FÖRKOMMIT I HUNDRATALS ÅR, VARFÖR ÄR DEN SÅ PROBLEMATISK NU?
  FÖR ÖVRIGT HAR DE BORGLIGA VARIT HETAST PÅ GRÖTEN VAD GÄLLER ATT BEHÅLLA DEN.

 15. mrmhalland01 skriver:

  Ja du Ian,

  I ett inlägg för ett tag sedan förutspådde du att invandrarfrågan skulle bli en valfråga.
  Jag var tveksam, eftersom ingen vågar diskutera detta.

  Plötsligt kommer det nu fram en människa i Aktuellt (hann dessvärre inte uppfatta namnet) och påvisar att det pågår ett krig mellan olika invandrargrupper i Sverige.
  Inte sällan mellan judar och muslimer från MÖ.

  När vår integrationsminister får frågan om vad hon vill göra åt detta (denna rasism, utförd av invandrare) är hon helt tagen på sängen.
  Hon hade ingen aning om att detta förekom i Malmö eller Södertälje.
  Ingen har rapporterat UPP till CENTRAL nivå !!

  Jaså ??

  Så vart var ministern när Repalaus DC-skandal ägde rum ??

  När alla MÖ-flyktingar plötsligt attackerade vår ordningsmakt för att det la sig i det ”privata kriget” ?

  Kanske på teater som vår förra regering hade för vana att vara på när det blev katastrof ?

  Även om Rosengård är långt från ministerns ”upptagningsområde” så kanske Nyamko Sabuni har hört talas om Fitja, Södertälje, Rinkeby och andra områden fulla av rasism.

  Så fegt..så typiskt !

 16. Arne H. skriver:

  Invandringen som sådan är problematisk likt vi själva, vi svenskar är uppdelade i tre läger och den sämsta av dem som har full tillit för våra folkvalda, man kan undra om de bor i Sverige?
  Sedan har vi den beryktade politiskt korrekta som tror sig säga sanningens ord eller som är en antagonist mot det sunda förnuftet och gärna sprider andras falska rykten.
  Den tredje gruppen som vill värna om folk och fosterland som är hårt ansatta av sina belackare av internationell klass, alltså även invandrare hånar och begabbar och utför våldsdåd mot svenskar som vill ha ordning och reda i Sverige.
  Kan vi acceptera detta tillstånd hur länge som helst? Personligen tror jag att vi sakta men säkert går mot ett inbördeskrig, för jag är tveksam över politikernas insatser att kväsa svenskars åsikter för eller senare blir det uppror.
  Nu är det säkert många som tänker.. skulle vi svenskar göra uppror mot våra politiker, det var det dummaste jag hört.
  Ok det låter omöjligt att detta uppror skulle komma till stånd med tanke på hur vi svenskar fungerar efter nära hundra år av socialistisk indoktrinering bl.a att vi har blivit vana med att låta politikerna tänka åt oss och att de ska ställa upp för oss i alla lägen. Men jag tror mig skönja en märkbar förändring att nu börjar folk handla efter egen vilja och struntar i politikernas vilja m.a.o. den civila olydnaden gör sig alltmer gällande och jag är en i högen som förespråkar just den civila olydnaden,
  .Jag har lärt mig mycket under åren av att ha tagit personlig kontakt med dess ledare och partifunktionärer i partierna och finner att de är inte mer begåvade än du och jag som skriver på det här forumet. Ja det kan jag försäkra alla om att så är det, tro på mina ord! En viss skillnad finns, kan så vara att vi alla är kanske inte lika insatta i det tekniskt administrativa men annars finns det inte någon större skillnad i ord och åsikter. Jodå, de svär ve och förbannelse över oss precis som vi kan göra när det hettar till i debatten och kommer med sina invektiv sådana kan de vara våra kära folkvalda.
  Jag retade upp Maria Wetterstrand när jag påstod att jag sätt fanan på väggen i deras kansli med hammaren och skäran” Självklart att hon blev sur över mitt avslöjande och ansåg att jag måste ha varit på Vänsterpartiets kansli. Men jag kan fölrsäkra att fanan hängde där.

 17. Arne H. skriver:

  Korrigering sett och inte sätt. Men jag kan försäkra att fanan hängde där på Mp kansli.

 18. Arne H. skriver:

  Eftersom jag har en kontakt med polisens verksamhet hur de jobbar för att bekämpa den otroliga brottslighet som råder i landet, så vill jag hänvisa till denna länk där även du kan få fortlöpande information genom att registrera dig så att du får de senaste nyheterna om deras verksamhet dig tillsänd på din E-mail adress. Som jag tycker är bra för debatten här.

  http://www.polisen.se/

 19. Kachina skriver:

  Jag funderar. Det här sunda förnuftet.

  Är det någon som kan definiera det?

 20. Arne H. skriver:

  Kachina

  Bra att du frågar. Sunda förnuftet är att genom att ta reda på fakta innan vi yttrar oss, som vi sedan förklarar på ett sakligt och så korrekt som möjligt utan att lägga till eller dra ifrån någonting.
  Sunda förnuftet säger oss att inte medverka till något som känns regelvidrigt som är dessutom är svårt att hålla kontrollen över.
  Med en viss tveksamhet kanske vårt invanda mönster som får vara gällande, men där får vi se upp en smula och inte ta sin egen tro som kungsord.

  Gör som jag, döm inte någon människa ohörd och detta sker genom att kontakt med vederbörande och ta del av tänkta personens egna åsikter som jag tror är det sundaste vi kan ta oss för.

  Motsatsen till sunt förnuft skulle då vara, är att leva genom andras åsikter!

  Men generellt sätt måste vi nog ha en god egen personkännedom över oss själva och tillika över andra människor,som tyvärr inte är alla förunnat, som är själva nyckeln till sunt förnuft.

 21. Torbjörn skriver:

  Det sunda förnuftet är en guide till att fatta beslut som verkar vettiga, lika mycket som att det ska hindra oss från att göra det som verkar ovettigt.

 22. make my day skriver:

  sunt förnuft är att dra öronen till sig när någon börjar svamla om argument som kärlek till fosterlandet e.d. på denna blogg

 23. Arne H. skriver:

  make my day

  Du bröt direkt mot det sunda förnuftet, som är tråkigt att du inte har något till övers för ditt fosterland, Det anarkistiska Sverige passar dig säkert bättre eller har du något att säga till ditt försvar, så beskriv gärna hur du vill ha det.

 24. Lasse Henriksson skriver:

  Håller med sign. make my day.
  Fosterlandsvännerna är minst lika patetiska som
  broder Carl!

 25. Visionären skriver:

  Sunt förnuft är bl.a. att i en textmassa kunna skilja substansiellt innehåll från allmänt svammel.

  Svamlet innehåller ofta många ord och kräver ofta många inlägg utan att egentligen få så mycket sagt. Svammel innehåller också många gånger en hel del fördomar eller pekpinnar om vad som passar andra bäst eller vad andra borde tänka eller göra.

  Nu inser jag så klart att denna kommentar i viss mån också kan betraktas som svammel och avslutar den därför omedelbart.

  V

 26. soli01 skriver:

  Motsatsen till sunt förnuft är att man kör med öppna gränser – vilket bl a Miljöpartiet vill göra. Hur tusan kan detta parti ha runt 10% – saknar alltså förnuft.

 27. Arne H. skriver:

  Solio 1

  Våra skilda åsikter har mycket med vår ålder att göra. När de i Mp blir låt oss säga tio femton år äldre så lär de inte ha kvar de åsikter de har idag.
  Vi som redan har kommit upp i den rätta mogna åldern förstår hur detta parti är ute och cyklar. Vi får inte glömma bort att det finns mycket kommunister i detta parti som faller ungtuppar i smaken, därutav deras 10%

 28. Torbjörn skriver:

  Tanja, du var mycket bra i debatten. Fantastiskt bra. Jag förstår att Tiina Rosenberg inte kunde? komma.

  Fortsätt så.

 29. Kachina skriver:

  Mycket bra förklaring Arne H.

  Att leva genom andras åsikter eller att ta reda på fakta innan man tar ställning. Men,….där får man se upp. Det finns två typer av kunskap, empirisk kunskap och papegojkunskap. Det gäller alltså att granska källan kritiskt innan man antar kunskapen som fakta, särskilt när det gäller papegojkunskapen men även den empiriska kunskapen.

  Detta särskilt i dessa tider när vetenskapens resultat till stora delar styrs av storleken på anslagen och beställarens vilja till fortsatta anslag, fördomar och personliga låsningar, utfrysning av personer som närmar sig en kunskap som strider mot det etablerade.

  Jag tänker närmast på light-vågen inom livsmedelsindustrin, klimathysterin och monstervågen. Att den sista inte erkändes förrän år 2000 var ett resultat av stockkonservativt vetenskapligt revirpinkande i mer än ett århundrade.

  När det gäller vårt biokemiska raffinaderi så styrs det i väldigt liten grad av de produkter som raffineras, utan i huvudsak av sinnet. Du blir inte det du äter, utan det du tänker.

  När det gäller vårt klimat styrs det i huvudsak av planetära och kosmiska krafter/rörelser långt, mycket långt mer omfattande än det våra sinnen på detta lilla sandkorn har förmåga att förstå.

 30. Kachina skriver:

  Tanja

  Du ägde debatten, åtminstone den jag hörde på radions P1.

 31. Arne H. skriver:

  Kachina

  Du imponerar på mig genom att du förstår en naturlig orsak till vår klimatförändring som ständigt är i förändring till skillnad mot inskränkta miljopartister som kör sin skrämselpropaganda.
  Nu förstår du vad MP är för ett parti som tjatar sitt strunt om att det är människan som står bakom klimatförändringen, men vill inte lyssna på vad solforskarna har kommit fram till och vad övrig kosmisk strålning har för inverkan både på individen och vår biologiskt strukturella planet med djur liv som sådan och inte att förglömma all växters naturrikedom.
  Att vi för närvarande ligger i en bana närmare solen än på många hundratals år (tyvärr kommer jag inte ihåg just nu exakt när vi senast låg så nära solen) som påverkar vårt klimat och att vi just nu har det kallt beror på att solfläckarna har krympt, men 2012 återgår de till sin storlek likvärdigt med 1958 som kommer att ge oss en hel del elektriska störningar på vår planet, men efter detta solfenomen blir starten för ett balanserat klimat igen på vår älskade planet som innehåller så mycket hat av mänskligheten.

 32. Arne H. skriver:

  Citat av en Mp-sympatisör som jag haft mina duster med gällande klimatfrågan.

  Framtidens jobb handlar om överlevnad, om att rädda den planet som vi gjort det mesta för att förstöra, genom diverse missriktade jobb! Samt att se till att de idologier, som varit behjälpliga i detta ”arbete”, förpassas till intellektets sophög för framtida sanering och återvinnig. Ideologier som kommunism, kapitalism samt inte minst den depraverade och enögda feminismen, vilken nu används för att på nytt legitimera dessa ideologier! Från vänster till höger! Läs gärna om den näst sista meningen!

 33. Sossetanten skriver:

  Pneumbra

  Du har skrivit en mängd fördomsfulla meningar om socialdemokrati och socialdemokratiska väljare på denna tråd. Jag bemöter dock bara en liten del av dina omfångsrika vanföreställningar.

  De socialdemokratiska målen är frihet, jämlikhet (inklusive jämställdhet) och solidaritet. De flesta människor samtycker till dessa mål. Vidare arbetar (s) reformistiskt för att nå dessa mål. Den generella välfärdspolitiken ger välfärd åt alla.

  RUT-avdrag ger ingen generell välfärd och varje RUT-tjänst kostar 800 000:- av skattemedel. Det kostar mer än det smakar? De flesta socialdemokrater anser att dessa pengar kan användas till vettigare ändamål. Deras bevekelsegrund är naturligtvis inte din egen personliga fördom >avundsjukatråkigt< skulle den delen av tjänstesektorn kunna vara vit och växa utan skattesubventioner.

  Alliansen vann mycket knappt i förra valet år 2006, men lär knappast göra det igen. Människor har inte kunnat undvika att se vad alliansen ställt till med för de sjuka och arbetslösa, vad de gjort med våra skattemedel och hur de har urholkat välfärden i den gemensamma sektorn och försökt ge Sverige en diversifierad tingeltangelmarknad beträffande skola, vård och omsorg, kommunikationer, apoteksverksamhet osv. Kapitalister tillåts att äta sig både mätta och belåtna av våra skattemedel med Reinfeldt som ordförande. Sedvanlig rovdrift. För nyliberaler är de stora vinsterna, de stora överskotten, de stora siffrorna målet, däremot inte en sund samhällsutveckling.

 34. Sossetanten skriver:

  Jag ser att tecknen > och < raderade allt däremellan.

  Skulle stå –
  din egen personliga fördom "avundsjuka".

  Därefter skulle det stå
  – Om professionellt städarbete uppvärderades och inte klassificerades enbart som "tråkigt" skulle den delen av tjänstesektorn kunna vara vit och växa utan skattesubventioner.

 35. mrmhalland01 skriver:

  Hej Hillary.
  Kul att du är tillbaka så det blir lite fart igen 🙂

 36. Torbjörn skriver:

  Här en, som vanligt, rolig och välskriven blogg av Tanja Bergkvist. Läs den.

  http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/02/16/genusforskare-delar-gener-med-brodlimpa-och-svenskar-har-bara-funnits-i-100-ar/

 37. Arne H skriver:

  Sossetanten din ledare Mona Sahlin kan du väl vara bussig att beskriva, om du mot alla odds skulle finna något som är hedersvärt om henne så skriv ned det.
  Men var beredd på att jag då ska skriva ned Monas vandel som samtidigt sätter dig i en dålig dager.
  Att du försvarar detta småborgliga parti som för länge sedan har övergivit arbetarklassen det har du mage att göra med att skylla på alliansen, mors! vad vet du egentligen som skulle få en normal människa att ändra uppfattning om sossarna?

 38. Torbjörn skriver:

  Arne H:

  Har du sett denna intervju med Mona ”va” Sahlin? Och detta är ledaren för den opposition som ska styra Sverige om borgarna förlorar valet. I vilket fall, ser det mörkt ut för Sverige.

 39. Arne H skriver:

  Torbjörn

  Ja du Torbjörn det hon sa om makthavarna har hon praktiserat själv som du vet när det gäller att utnyttja skattebetalarnas pengar för egen räkning.

  Mona Sahlin som tycker illa om svenskar som står upp för sitt land, bevisar bara på att det som hon är vald till-:) ”att svika väljarnas förtroende med det grövsta” som de svenskar som fortfarande lever på hoppet om en ljus framtid.

 40. Sossetanten skriver:

  Till er som lever i era fördomar och vanföreställningar om svensk verklighet orsakad av alliansens vanstyre. Läs gärna dagens färska inlägg på denna blogg.

  http://claeskrantz.se/arkivet/5228#idc-container

  Enligt min egen åsikt visade sig Tanja i SR inte begripit mycket mer än matematik.

 41. Penumbra skriver:

  Sossetanten,

  Lider jag av vanföreställningar?! Då är det nog bäst at jag uppsöker närmaste psyk… 😛

  Du, däremot tycks lida av föreställningen att allt vi lyckas slita ihop tillhör staten och sedan är det frågan om hur mycket vi ska få behålla av våra pengar. Det är uppochnervända världen – jag anser att våra pengar är våra och inte statens, men enl dig är det uppenbarligen en vanföreställning.

  Att varje RUT-tjänst skulle kosta 800.000 i skattemedel är ungefär lika relevant som dina övriga påståenden. Det innebär att varje städare skulle behöva tjäna ihop ungefär 1,5 miljon om året ifall RUT-avdraget inte fanns. Det är absurt.

  Du rabblar upp gammal sossesmörja som enbart de redan ”frälsta” tror på.

 42. Arne H skriver:

  Sossetanten

  den blogg du hänvisade till av vänstervriden karraktär (gäller även SVT) är som att hävisa till EXPO och AFA hemsidor och tro att de står för den enda sanningen.
  Att du är en bricka i det politiska makt och rävspelet måste du se upp med, annars får du ta emot saker och ting ifrån verklighetens Sverige gång på gång tills du inser hur indoktrinerad du tycks vara.
  Men det är självklart att du ska redovisa så mycket som möjligt av politisk lögnpropaganda så att vi andra får det nöjet att bena ut de politiska begreppen för dig, för inte vill vi att du ska leva i ett vacum mellan lögn och sanning när det finns en öppen och fri atmosfär av ren luft här bland dina kamrater på Ians förträffliga bloggsida, där vi enas om sanningen sakta men säkert.

 43. Arne H skriver:

  Det är dags att de moderata muslimerna börjar tala, så lyder inslaget på denna bloggsida.

  http://thoralfalfsson.webblogg.se/

  Här kan du läsa om Mona Sahlins bästa vänner och som deras beskyddare, liksom de övriga ledarna i riksdagspartierna är det.

 44. Allemand skriver:

  Jag tror inte sossetanten är smart nog att förstå vad du försöker säga, därför liknar sossetanten Måna Muslim.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: