Vankelmodets frukter: Fienden mitt ibland oss.

 

Jag har ett gammalt klipp (9 december förra året) från International Herald Tribune, där Ross Douthat skriver under rubriken ”Europe´s minaret moment”.

–         På samma dag som Lissabon fördraget sattes i kraft hade Schweiz – visserligen ej med i EU men dock europeiskt – sin omröstning, där 57% av väljarna ville förbjuda muslimerna att bygga fler minareter i Schweiz, som är ett land känt för sin religiösa tolerans.

–         Och i Frankrike går debattens vågor höga vad gäller användandet av burka på offentlig plats.

–         I Italien planeras förbud nu till våren för muslimska böneutropare.

–         Europas och EU:s största fiasko är misslyckandet att integrera miljontals muslimer.

–         På grund av dåligt samvete från kolonialtiden. (Sverige behövde inte ens sådant att skylla på. Vi var ju godhetens hemort på jorden!). Lägg därtill en godtrogen, lättsinnig och svepande övertygelse hos politikerna att ”i det moderna samhället blir det multikulturella och fundamentalistiska inslagen inget problem!!”

–         Allt detta är resultatet av en egensinnigt, oftast helt odemokratiskt agerande av Europas ledande politiker. Det är för övrigt den sortens arrogans som gjort EU bildningen möjlig över huvud taget! (EU slottet har förvisso inte byggts underifrån, vill jag påstå)

Resultatet blev, menar Douthat att Europas politiker byggde upp till en stor krock mellan civilisationer inom Europas gränser! Miljontals muslimer har alls inte accepterat de europeiska normerna. Och i vissa länder, t.ex. Sverige har de inte ens ombetts att göra det….

Av detta följer, enligt Douthat, polygami i Sverige, radikalisering av moskéer i England, Mohammed teckningarna i Danmark och religiöst inspirerade mord i Holland.

Och vad skulle Europa kunna göra nu (när det redan är för sent…). Man kan inte rulla tillbaka bandet. Därför försöker politikerna att lugna sina egna liksom muslimernas extremister samt hålla tummarna för att det ordnar sig av sig självt. Det finns andra välinformerade författare som tror att detta inte är möjligt. De ser en tydlig trend mot ett Europa med muslimsk majoritet. Beteckningen som används är EURABIA. Under tiden arbetar de muslimska terroristerna vidare. Och var och en som kan – och vågar – räkna kan se att de gamla europeiska folken mycket snabbt minskar medan muslimerna ökar desto snabbare.

Så här avslutar Douthat: ”They are right to worry in Switzerland. And all of Europe has to worry as well, thanks to the folly (= dårskap) of its leaders – now, and for many years to come.”

Mitt tillägg: Det märkliga är att politiker tillåts ställa till en hel kontinent på detta vis utan att behöva stå till svars!! Tvärtom höjer de nervöst rösten och kallar varje kritiker och patriot för rasist. Detta kan omöjligen hålla i längden

Annonser

74 Responses to Vankelmodets frukter: Fienden mitt ibland oss.

 1. Torbjörn skriver:

  Ian säger:

  ”Europas och EU:s största fiasko är misslyckandet att integrera miljontals muslimer.”

  Europas största fiasko är att ens tänka tanken att integrera muslimer.

  Efterson Schweiz och folkomröstrningen där kom på tal i artikeln så länkar jag här till en intervju från december 2009 med den schweiziske SVP-politikern Oskar Freysinger som menar att Frankrike och Storbritanien redan är dömda att gå under för islam.

  http://www.livingscoop.com/watch.php?v=MjE3

  Det enda sättet att rädda vår framtid är att resa oss mot den politiskt korrekta eliten och få stopp på vansinnet. Och börja utvisa muslimer på löpande band. Sist in – Först ut, är en bra början. Alternativet är fullskaligt blodbad om 20 år, vilket kommer att få den mest hängivne flykingvurmaren att undra vad tusan vi ställt till med.

 2. Cavatus skriver:

  Det tragiska är att de politiker som ställt till det, ägnar sig åt det som inom psykologin kallas projicering, och det innebär att de anklagar invånarna i sitt land, verklighetens folk, som får njuta frukterna av multikulturalismen, för att vara rasister och främlingsfientliga.

  Politikerna skyller alltså ifrån sig för sin undermåliga politik på folket när de beklagar sig över vad de i vardagen får utstå. På så sätt har politikerna, med hjälp av sina megafoner i media, flyttat över skulden på vanligt folk.

  Politikerna äger alltså inte immigraiontsproblemet längre! De måste enbart fortsätta att omprogrammera befolkningens åsikter.

  Läs detta EU-dokument enligt vilket det snart blir förbjudet att tänka negativa ord om immigranter/islam/invandrare etc. Det är inte särdeles hoppfullt! Vem vet, det fria bloggandets tid kan vara över!

  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008:328:0055:0058:SV:PDF

  Här fann jag denna information:

  http://europenews.dk/en/node/30065

 3. Cavatus skriver:

  Glömde att tillägga att skattefinansierade TU anordnar en kurs i hur man hanterar/bemöter folk som inte har ”de rätta” åsikterna. Har skrivit en inlägg om detta på min engelska blogg:

  http://cavatus.wordpress.com/2010/02/19/undemocratic-state-subsidies/

  Vill att världen utanför vår ankdamm ska få reda på hur det går till här hemma, nämligen!

 4. rogerklang skriver:

  Ondska är ingen känsla som den onde mannen känner sensibelt inom sig, han inbillar sig att han själv är god, men det enda sättet att veta är hurigenom man behandlar sina medmänniskor och fiender.

  Det är bara en liten varning till oss alla!

  Mvh Roger Klang, Lund Scaniae

 5. Bengt Nilsson skriver:

  På 1940 talet så flydde många muslimer från olika länder runt Balkan till Kosovo, och diktatorn Tito bestämde då att alla invånarna i Jugoslavien skulle hjälpa dom ”stackars” flyktingarna, alltså muslimerna.
  Alla invånarna fick arbeta gratis 1 dag per månad och dessa pengar gick till hjälpen åt flyktingarna i Kosovo.
  50 år senare så utropades den suveräna staten Kosovo som självständig av en muslim.
  Resten vet Ni alla som följt historien.
  Alltså hade dessa muslimer förökat sig så mycket att dom var i majoritet av befolkningen, och vid det ”demokratiska” valet som USA och FN bestämde skulle hållas, där vann det muslimska partiet stort.
  Och som vanligt så pumpar alla andrar ”demokratiska” länder in otroliga summor till den nya staten Kosovo som styrs av muslimer.
  Jag har arbetat under många år i Iran, Irak och flera länder därtill, och det jag sett går inte att berätta eftersom många tror mig inte!
  Men i Irak där Saddam Hussein var President där rådde verklig demokrati bland alla som skötte sig och var laglydiga.
  Stora plakat i staden uppmanade kvinnorna till att familjeplanera och inte tillåta att någon slog eller behandlade dom illa.
  Saddam Hussein var en Sunni muslim, och som sådan så visste han mycket väl vad Shiiterna ville och vilka mål dom hade.
  Resultatet ser Ni alla nu efter dom ”demokratiska” valen där set muslimska partiet vann skyhögt över dom andra.
  Tänk Er att nuvarande presidenten i Irak är en Shiit som en gång i tiden invandrat till Irak!
  Så kommer det även till att gå för hela Europa om vi inte ser till att avsätta våra mediokra politiker, och sätta in realistiska duktiga personer att styra i Europa och fram för allt i Sverige.

 6. Kachina skriver:

  Torbjörn

  Det tar inte så lång tid.

 7. Cavatus skriver:

  Tack Bengt Nilsson för den historiska bakgrunden. Ingen dag utan att man får klargöranden och nya kunskaper i bloggosfären.

 8. Staffan D. skriver:

  ”De gamla europeiska folken minskar mycket snabbt”. Yes. 1964 kom the Pill för att stanna, och sedan 1969 har födelsetalen därför varit för låga i vårt land (med ett litet undantag 1990-91-92, faktiskt).
  Och det beror kanske inte bara på bristande fruktsamhet; nej, men vart fjärde litet påbörjat barn tas avdaga. På 1000 nyfödda går det 348 aborterade, säger SCB.
  (Var femte liten nyfödd 2007 hade en mamma som var född i ett annat land, har TT helt diskret berättat.)
  Man bör väl också nämna, typ, DN:s jubel över det första kyrkliga herräktenskapet; bilden av bröllopskyssen fyllde hela förstasidan av söndagsbilagen.
  Att den här, eh, utvecklingen måste leda till förändringar är väl rätt uppenbart. När man försöker leva utan Gud och utan moral, ja då blir det så här.

 9. kungfy skriver:

  Käre Ian

  När skall du komma ut ur garderoben?
  Du kan fortsatt göra en stor insats, trots att du är så erbarmeligt gammal.

 10. Staffan D. skriver:

  Media är ju vår tids predikstolar: Härifrån förkunnas den rätta läran, alltså hur nådig överheten vill att allmogen ska tänka och handla. Men vi bönder lyder ju inte alltid.
  Media vet att likströmsdrift är något jättefint, något vi alla bör beundra. Men trots att murvlarna tjatar har inte vi, hoi polloi, tagit till oss detta. Det finns trots allt en verklighet, som inte förändras av prat…

  Det här med likström är kanske inte det viktigaste i sammanhanget — det finns annat som nog slår hårdare mot västerlandet.
  Men ibland blir det lustigt. Från Amsterdam rapporteras: ”Rainbow Palace hotel, het meest populaire homohotel van Amsterdam”, byter namn. ”Het voormalig homohotel heet nu Sharm Hotel”, och riktar in sig på muslimska turister.
  Allah.eu har rapporterat om den här (o)kulturkampen. Där alltså profeten vann på knockout.

 11. IdiotSverige skriver:

  SVERIGE UT UR EU och det fort som f-n. Tråkigt men sant eftersom EU bygger på fel konstituition, kollektivet istället för individen. Ett ex. regeringens tvångsdiktat till Vellinge att ta emot s.k. ensamkommande ”barn.”
  Vi håller på att utvecklas till en ny Sovjetmakt. VARNING!!!

 12. Lillan skriver:

  Gå inte på myten om det ”demografiska underskottet”. Europa har överlevt pesten på medeltiden (miljontals människor dog) och vips då fick vi renässansen för att därefter producera upplysningatiden, trots alla -ismer som har plågat kontinenten. Och för att hålla oss till Sverige så tappade landet 1/4 av sina invånare i slutet av 1800-talet och en bit in på 1900-talet, och vadå vi överlevde utan massimport av en fruktansvärd -ism, d.v.s. islamism. Om det är så att Europa behöver arbetskraft, så ta in kineser, duktiga, intelligenta och arbetssamma, men sluta att massimportera araber och afrikaner, då dessa har inget att tillföra vår kontinent. Dessa icke konstruktiva kulturer är antagligen genetiskt felkonstruerade.

 13. Danne Larsson skriver:

  Om Sverige verkligen skuille behöva invandring, vilket jag inte anser med tanke på den omfattande arbetslösheten och de stora sociala problemen och våldsspriralerna i förorterna, varför satsar vi inte på att ta emot människor från kulturellt någorlunda liknande områden? Typ östra Europa. Varför ta emot människor från krigsdrabbade klansamhällen? Varför inte hjälpa så många som möjligt på plats istället? Av vilken anledning tar vi emot dessa människor? För att hjälpa vårt eget land? Är det någon som tror på det? Eller är det för att leka världssamvete, där vi har ambitionen att hjälpa fattiga människor? Isåfall skulle vi kunna ge pengarna till Läkare utan gränser istället, det skulle bli mer ”godhet” för pengarna. Visst, det finns människor som måste flyr, där alternativet faktiskt är att dö. Dessa människor når dock sällan Europas gränser överhuvudtget. Många hamnar i fatiga länder likt Tchad (Darfurflyktingar). De som trots allt når Europa och har flytt för att inte dö i stridigheter utgör en bråkdel av alla flyktingar. Dessa människor kan Europas länder (och världen i stort) hjälpa, förutsatt att de lär sig vårt språk, inte har brottsligt förflutet och integrerar sig etc.

  Ett av de stora misstagen är att vi ger medborgarskap alltför lättvindigt. Tillfälliga uppehållstillstånd för en person som flyr för sitt liv (och som är ambitiös och inte har begått brott tidigare etc) är OK, men att ge medborgarskap åt människor som inte talar språket och därmed försörja dessa människor i all framtid om de inte hittar jobb, eller aldrig kunna utvisa personen om den begår grova brott, det är dårskap.

  Undvik riksdagssystrarna i valet och läs http://www.politisktinkorrekt.info en sida som redovisar vilka som åtalas/fälls i alla stora brottshärvor som PK-media skriver om. Med skillnaden att PK-media censurerar vilka gärningsmännen är.

 14. Elisabeth skriver:

  Bra inlägg Lillan.

  Vi överlevde och klarade oss mycket bra trots att 1,3 miljoner duktiga svenskar i bra ålder emigrerade till USA.

  Kan inte våra politiker vår egen historia?? Visstja! vi har ju ingen historia enligt Mona Muslim, cirkusdirektörens sonson och Glada Maud.

 15. mrmhalland01 skriver:

  Danne Larsson,

  Visst har vi gjort som du föreslår, tagit emot människor från andra delar av Europa.
  Detta har lett till riktigt mycket organiserad brottslighet.

  Att vi har samma utseende (eller nästan) är inte detsamma som att vi har samma värderingar.

  Det är väl självklart att vi ska hjälpa människor i nöd ?
  Oavsett deras ursprung.

  Vad jag kan tycka är att vi är för snabba med att dela ut medborgarskap och permanenta uppehållstillstånd.

  Ett krisläge i ett land är oftast av tillfällig karaktär.
  När krisen är över borde man ha möjlighet att återvända till sitt land.
  Naturligtvis skulle vissa söka uppehållstillstånd här och självklart ska sådant beviljas till den som etablerat sig så i vårt samhälle att personen i fråga snarare skulle bli en främling i hemlandet.

  Vi måste hjälpa medmänniskor i nöd, men överutnyttjas detta har snart inget land någon ekonomisk möjlighet att hjälpa någon.
  Vem vinner på det ?

 16. Carl Norberg skriver:

  ”Detta har lett till riktigt mycket organiserad brottslighet”

  Hur menar någon att detta kan antingen oväntat eller oavsiktligt?

  Om nu polikerna är så urbota imbecilla, varför röstar då någon på dessa individer som ledare?

 17. mrmhalland01 skriver:

  Carl Norberg,

  Jag antar att du har upplevt detta på långt eller nära håll under din tid i krogbranschen?
  Jag tänker då främst på människor från de f.d kommunistiska länderna i Europa (Eller östra Europa).

 18. Lappri skriver:

  Ursäkta att det blir långt, men det är ett komprimerat försök att ge en förklaring till dagens situation och varför det kommer att gå illa om vi inte vänder utvecklingen snarast.

  Allt fler etniska svenskar lämnar de mångkulturella bostadsmiljöerna. Journalisters och politikers lovsånger om mångkultur är en lögn. Annars skulle de betala dyra pengar för en egen plats i dessa smältdeglar, men så är inte fallet.

  Tyvärr kommer det inte att spela någon roll vad SD-sympatisörer eller andra tycker om denna samhällsutveckling. Mångkulturen i dess nuvarande utforming kommer likt tidigare år att producera mer misstro, otrygghet, kriminalitet och etniska konflikter.

  Administrationen av mångkulturella samhällen leder till självcensur och nedmontering av yttrandefriheten samt etnisk särlagstiftning, då statens viktigaste uppgift blir att dämpa och parera etniska revirstrider. Nivån på yttrandefriheten och välfärdsstatens åtaganden kommer att sättas av den mest kränkta gruppen.

  Sveriges ledarskikt är osentimentalt elitistiskt och imiterar gärna ledande nationers politik och levnadssätt. USA har mångkultur, därför ska vi också ha en mångkultur. Dock måste vi importera basen av vår mångkultur från Nordafrika och mellanöstern, vilket ger en helt annan samhällsutveckling än det amerikanska.

  Svensk idédebatt importeras från USA. Om något anses viktigt i USA så kommer samma ämne avhandlas i svensk offentlighet. Problemet med det svenska offentliga samtalet är att vi diskuterar en problemformulering och problemlösning skapad av liberala (marxistiska) tankesmedjor från USA. Den andra sidans åsikter fastnar någonstans på vägen över Atlanten.

  Vänsterdominansen är delvis ett resultat av att den tidigare tysklandsbaserade Franfurtskolan landsförvisades och etablerade sig i USA. Franfurtskolan har under årtionden förfinat sina arbetsmetoder och politiska teorier och arbetar genom en kulturmarxistisk agenda, De typiska arbetsmetoderna är att använda sig av politisk korrekthet, dekonstruktion och kritisk teori t e x ”vad är Svenskt?”, ”hellre mångfald än enfald”, ”alla lika alla olika”, ”kön är en social konstruktion”.

  Denna ständigt obstruerande kritiserande värderelativism är ett mycket effektivt retoriskt vapen mot fienden, d v s västerlandet, men för samtalet och samhällanalys är den lika konstruktiv som ett massmöte i Maos kulturrevolution.

  Västvärldens akademier och institutioner av idag är som bekant besatta av multikulturalism, minoritetsfrågor, feminism och HBT. Dessa frågor har en religös status och får inte ifrågasättas. Idealet är att dessa frågor inte alls diskuteras av andra än den marxistiskt skolade, vilket delvis varit fallet i många årtionden. Om debatt uppstår, så har de europeiska staterna numera garderat sig med hatbrottslagstiftning med kränkthetsindustris advokater redo att bötfälla misshagliga uttalanden och tankar.

  Kulturmarxismen, eller mer korrekt i detta fall dess multikulturella gren, har vuxit fram och förfinats i efterkrigstidens USA. Målet är att skapa en ny västerländsk människa som saknar historia, kön och etnicitet. Den marxistiska marineringen har pågott i ett par generationer nu och resultatet syns tydligt. Denna nya människotyp saknar därmed förmåga att värdesätta och hålla territorium, vilket är en central del för att en ny politisk civilisation, nämligen den marxistiska, ska kunna etableras inom de Europeiska nationalstaterna. Sovjetunionen använde sig just av dessa metoder, men då kallades människotypen för ”den Sovjetiska människan”.

  Kulturmarxismen är designad för att bryta sönder västerländsk kultur och saknar därmed metodik för att effektivt kunna möta den islamska civilisationen anspråk på teritoriell kontroll inom de Europeiska nationalstaterna.

  Islam är en egen civilisation och denna civilisation är fullt kapabel att forma sitt eget öde och införa Sharia-lagstiftning inom de territorier Islam ges utrymme att verka i. Och det utan att ta hänsyn till de två sekulära religionerna liberalism och marxism.

  Så, vad kommer att hända den närmsta tiden med gamla Moder Svea?

  Svenska politiker kommer liksom tidigare, i brist på egna bättre idéer, att direktimportera det senaste av multikulturella teoribyggen och åtgärdspaket mot rasismen. Allt klart och färdigpaketerat från amerikanska tankesmedjor. Alltid lika övertygade om att denna gång så kommer det Svenska multikulturella Utopia att infinna sig.

 19. mrmhalland01 skriver:

  Jaha….Då får jag väl ansluta mig till PK-folket.
  Detta med PK är ju rasisternas försök att förminska ”vanligt folks” inflytande, d.v.s anarkisternas försök att ta över.
  Hellre PK än Anarkist är väl min spontana reaktion.

  När nu Ian kommer med det ena efter det andra i flyktingpolitiken (vilket verkligen behöver ventileras) ser jag att det strömmar till människor som bara hatar invandrare och flyktingar, samtidigt som jag ser att de ”vanliga” debattörerna här plötsligt lyser med sin frånvaro.

  Ian skriver om och hyllar rebeller.
  Är det människor som hatar människor han beskriver ?
  – så har inte jag uppfattat det !

  Låt inte denna blogg bli en hets-blogg mot människor från andra länder.
  Jag tror inte det är syftet med denna blogg. Ian är nog smartare än så.

 20. Lillan skriver:

  Kan någon av läsarna förklara för mig följande fenomen?
  Sverige fördömer islams uttryck så länge dessa sker utomlands – närvaro i Afghanistan,klagomål mot burka, upprörda röster mot Iran, kvinnoförtryck överallt det förekommer, kritik av terrorister, o.s.v. – men när alla dessa fenomen uppträder här i Sverige då gullas det med och hänvisar till religion- och yttrandefrihet och andra friheter. Man diskutera t.o.m islamiska lagförslag att införlivas i den svenska lagsamling.

  Om svenskarna kritiserar dessa uttryck i sitt eget land kallas de ”främlingsfientliga” men det är tydligen OK att diskutera dessa när de sker utomlands.

  Kan inte tycka annat att PK-media och politikerna är en samling prostituerade halvfigurer som viker sig mycket lätt av rädsla för den aggressiva islam.

 21. Allemand skriver:

  mrmhalland01
  ”samtidigt som jag ser att de ”vanliga” debattörerna här plötsligt lyser med sin frånvaro.”

  Skönt, vi behöver inte Carl Norberg hundra gånger om dagen, räcker med en gång.

  Samtidigt gör du samma misstag som många andra, bara för att man klart kan se var det här slutar om vi fortsätter och pumpa in analfabeter utan kontroll, innebär inte det att man hatar invandrare och flyktingar.

  Jag hatar inte människor, tvärtom, de som behöver hjälp skall få hjälp, men problemet är att vi pratar om c:a 5% av de som anländer.

  Det finns inget annat land på jordklotet, så vitt jag vet som släpper in folk utan pass och namn.

 22. rogerklang skriver:

  Jag håller med mrmhalland01! Jag tänkte samma sak nämligen, att Ians syfte inte är liktydigt med resultatet i form av stötande åsiktsframställningar på hans blogg. Det finns någonting som heter ”sluttande planet”, och jag tror att om dessa bloggkommentatorer hade fått sitt kära sd i regeringsposition så hade det förr eller senare slutat med en slutgiltig lösning, varde detta träldom eller utrotning eller förvisning till någon ö. Men mr Halland, det finns ingen anledning att vara PK bara för att man anser att somliga tar flyktingpolitiken till absurditetens gränser! Och inte heller du är PK, du säger ju att man behöver ventilera ämnet!

  Roger Klang, Lund Scaniae

 23. Carl Norberg skriver:

  Att detta blir ett forum för anonyma gaphalsar, lär ju intte leda till någonting annat än att sidan får en anstrykning av obetänksamhet.

  Flyktingpolitik är och förblir ett maktpolitiskt opinionsbildningsverktyg, trots att några verkligen vill göra gällande att det vad som styr hela universum.

 24. Allemand skriver:

  rogerklang,

  Du har tydligen inte läst ingressen, eller?

 25. Carl Norberg skriver:

  Man kan ju även säga att ett parti politiskt parti vars agenda innefattar i princip en enda fråga, skall få den uppmärksamhet som är relevant för frågans signifikans på verklighetens utseende.

  Så att inte ha varken utrikespolitiskt program eller en valutafinansiell plan, definierar denna politiska rörelse med viss nödvändighet till att vara obetydlig när det råder eftertanke.

 26. Allemand skriver:

  Carl Norberg, 10.54
  Svammel som vanligt.

 27. rogerklang skriver:

  Allemand:

  Varför inte fråga Ian själv, om han svarar? Jag tror inte att han är Sverigedemokrat! Men är han det så kan han hädanefter ha sin hemsida för sig själv, och för er!

  Roger

 28. Carl skriver:

  Vem är det som sätter igång reklamkampanjer för allt gudomligt som Islam, står för.

  Se länk till Blekinge Läns tidning som har en ingående kampanj för Islam.

 29. Helena Palena skriver:

  Ian: Nej, det kan inte hålla i längden. Det håller inte ens nu. Om inte folk har något arbete så kommer brottsverksamheten som ett brev på posten. Något måste man ju syssla med. Sådan är människan.

  Idag har jag skrivit om en människa som gjort ett stordåd i det tysta. Han skrev till Kinas regering och brevet publicerades i China Daily. Han la sig i politiken på hög nivå och det gick hem utan att media i Sverige har skrivit ett ljud om detta. Frånsett DSM förstås!

  http://parnassen.wordpress.com/2010/02/22/fred-goldberg-skrev-brev-till-kinas-regering-angaende-klimatbluffen-publicerades-i-china-daily/

 30. soli01 skriver:

  Helena Palena – det verkar som IPCC har fått kalla fötter också. Hörde just på radion att det händer saker – bl a med div avgångar. Det har under senaste tiden avslöjats mycket märkliga saker när det gäller IPCC. Har varit skeptisk en längre tid och de forskare som totalt nonchalerats tidigare får mera rätt för varje dag.
  När det gäller invandringspolitiken får man inte säga det minsta mot denna och stämpeln sitter där direkt. Jag liknar 7-klövern med en flock bufflar som bara kör på i en rikting och trampar över de som tvekar. 🙂

 31. Helena Palena skriver:

  soli01: Javisst händer det saker. Hörde också på radion i morse. Är det inte dags att efterlysa Al Gore snart? Han som t o m fått fredspriset. För vad kan man undra? Hur mår Gore? Törs han visa sig kan man undra?

 32. Carl Norberg skriver:

  Den rundnätte Albert G, har nog en del att stå i just nu, han lär ju inte ha missat att hans lilla scam was caught by the public eye.

 33. Gubben skriver:

  Ian säger: ”Det märkliga är att politiker tillåts ställa till en hel kontinent på detta vis utan att behöva stå till svars!! Tvärtom höjer de nervöst rösten och kallar varje kritiker och patriot för rasist. Detta kan omöjligen hålla i längden”

  Gubben säger: Jag är rädd för att du har fel där. Det lär hålla alldeles för länge och när det spricker är det för sent. Om det inte redan är det…

 34. Henrik skriver:

  Till alla er som hittar till IW:s blogg for att han ar en kandis, ni kan val kosta pa er ett besok oss den utmarkte sverigevanlige bloggaren Jan Milld?

  http://janmilld.wordpress.com/

  Och Ian, kan du inte kosta pa dig en lank till Jan? Han bland manga andra lankar ju till dig.

  Mvh Henrik, Anderslov.

 35. Carl Norberg skriver:

  En del dagar är jag mera trött på alla dessa infantila smygrasister som tror att världen snurrar runt rasfrågan, än andra dagar.

 36. Lasse Henriksson skriver:

  Carl N
  Håller med dig till fullo (vilket jag ju inte kan sägas göra särskilt ofta) 🙂

 37. Kachina skriver:

  I rasfrågan har jag ett flertal gånger tagit ställning.
  Jag är för och välkomnar blandäktenskap. Det är på det sätter raser och kulturer smälter samman.

  Det pågår just nu ett kultur- och religionskrig mellan islam och kristendom, där EU och särskilt Sverige används som uppsamlingsläger för de som tvingas fly det kriget. Detta är en tickande bomb.

  Man kan inte flytta en kultur från en plats till en annan, utan att det uppstår konflikter. Kulturer skall smälta samman genom äktenskap, inte påtvingas en annan kultur på en annan geografisk plats.

  Det måste bli tvärstopp. USA/EU måste gemensamt ta ansvar för de flyktingströmmar de skapar. Tyvärr, har inte våra politiker kraft och mod att ställa de kraven mot ”de stora” pojkarna.

 38. Ingeborg skriver:

  Kachina skriver att hon är för blandäktenskap. Hur kan man vara speciellt för något. Kärleken drabbar väl som den drabbar och då tänker man väl inte på vad som gäller. Kärleken är blind, eller hur? Man skall väl välkomna att människor tror på kärleken oavsett vilken färg människorna har.

 39. Carl Norberg skriver:

  Myndighetspersoner i Sverige är på sin post som resultat av ett långt och troget, och framförallt följsamt arbete, där det under inga omständigheter går ut på att greppa initiativet och leda verksamheter framåt. Fållgångeri, döda själar eller SocialZombies torde vara uttryck som är relevanta för det passiviserade Svenska folk som dessutom bedövar sina hjärnor med socker och menlösa intryck.

  Tyvärr så är det ju även på det viset att dessa sociala filterfunktioner fördröjer uppvaknandet vilket i sig ökar graden av det lidande som skall genomlevas framgent.

 40. Kachina skriver:

  ingeborg

  Eftersom människor gärna delar in sig i grupper för, likgiltiga eller emot, kan det ibland kännas nödvändigt att klargöra vilken grupp man tillhör.

  Det kan även vara nödvändigt att klargöra, att Kachina är varken hund, häst eller hon. Resten får du ta reda på själv.

 41. Lasse Henriksson skriver:

  Jag noterar att ränderna aldrig går ur en gammal dörrvakt med erfarenhet från Reeperbahn. Här läxar han upp en namne till Birger Jarls gemål efter
  noter 🙂

 42. Lasse Henriksson skriver:

  ”Tanten” som (nästan) fick sparken från TV4 lever än! Läs hela hennes artikel gäll. ”klimattalibanernas” framfart på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/elisabethoglund/article6659924.ab

  ”Glöm då inte, att det bara var drygt två år sen som FN:s klimatpanel mottog Nobels fredspris tillsammans med Al Gore! Förtroendet för Al Gore är i dag utraderat. Tilltron till FN:s klimatpanel håller också på att utraderas!

  Av den senaste tidens skandaler kring IPCC har väl avslöjandet om Himalayas glaciärer varit det mest spektakulära. Dessa skulle vara nedsmälta redan år 2035 på grund av uppvärmningen. Påståendet, som godkänts av FN:s klimatpanel, visade sig dessvärre vara hämtat från en helt ovetenskaplig artikel.

  Detsamma gäller det av FN sanktionerade påståendet, att klimatförändringarna kommer att eliminera 40 procent av Amazonas regnskogar. Men någon hade glömt tala om att uppgifterna var hämtade ur en rapport från Världsnaturfonden, en av miljörörelsens främsta lobbyorganisationer.”

 43. Carl Norberg skriver:

  Eftersom klimatologin har interna trovärdighetsproblem så kan man ju annars vänta tills dess att den hör av sig med nya eventuellt trovärdiga rön.

 44. Torbjörn skriver:

  Carl N:

  På vilket sätt är vi infantila? På vilket sätt är vi smygrasister? För jag antar att du menar bl.a. mig, som anser att det är inte är möjligt eller ens önskvärt med omfattande utomeuropeisk invandring till Sverige och europa. Du brukar alltid tjata om sakförhållanden, men jag har inte sett till något av den varan från dig, i den här frågan.

  En fråga: Har de naturliga gränserna i världen en gång uppstått efter etnicitet/ras eller inte?

  En fråga till: Vad har hänt där gränser dragits som inneburit att etniciteter kolliderar med varandra?

  Fråga 3: Där olika folkslag möts, så segregerar de sig själva till sina etniska grupper. Varför?

  Fråga 4: Varför eskalerar brottsligheten i mångkulturella samhällen?

  Fråga 5: Varför rånas, bestjäls bara pensionärer med utseendemässigt etnisk svensk bakgrund, av personer med ickesvensk densamma?

  Är det någon som är så infantil, så att man tror att brottsligheten som den ser ut, i det mångkulturella Sverige och väst, har med ”arbetslösa invandrare” att göra?

  Det är ju bara den officiella bortförklaringen!

  Så Herr Norberg, vad kretsar då världen kring? Ekonomi?

  Jag säger; Om vi inte har ett fredligt samhälle med tilltro, så spelar det ingen roll vad vi har för finansiellt system.

  Eller menar du att människans etniska medvetande som gör att hon identifierar sig med människor som liknar henne, försvinner om kreditexpansionen upphör i och med ett reformerat banksystem?

  Glöm inte bort, att de människor som började slå ihjäl varandra på Balkan, för att ta ett exempel, var människor som levt sida vid sida och varit kolleger på arbetsplatser.

  Kachina:

  Det är bara det att rasblandningen sker inte på frivillig väg i någon större omfattning.

  Jag förmodar att din inställning präglas av tanken på en fredlig jord. Inga/Samma raser/kulturer/religioner = Inga konflikter. För en total sammansmältning kommer väl att leda till att allt suddas ut.

  Rasblandningen i Sverige har sitt ursprung i rotlösheten. I kvinnornas fall styrd av tillfällig sexuell attraktion i kombination med bidragssystemet samt i männens fall styrd av ensamheten.

  Det hade helt enkelt inte varit attraktivt för svenska kvinnor att skaffa barn med afrikanska och arabiska män, vilka ALLA lämnar dem, när de fått PUT, utan att veta att man har underhållsstöd och bostadsbidrag i ryggen.

  Vad det gäller de svenska männen och Thailandshistorierna som varit på tapeten, så är det ensamheten styrd av lättillgänglighten som är främsta skälet, inte speciellt attraktion för just asiatiska kvinnor. Det är därför det blir så fel, och många män som åker ner till Thailand och skaffar en bar-tjej eller departmentstore-girl, senare upptäcker att de inte har någonting gemensamt. Då uppstår irritation som ibland mynnar ut i våld och livet blir ett helvete för bägge parter.

  Tänk efter själva: Skulle ni som skaffar t.ex. thailändskor och involverar er i en djup relation med förpliktelser, göra motsvarande med en svensk tjej? Dvs. gifta er och skaffa barn med någon ni knappt känner? Knappast!

  Då jag själv bott och arbetat både i Singapore, Hongkong och Thailand(5år), har jag lärt känna nog med folk väldigt väl, för att veta vad det rör sig om. Och jag kan göra er män besvikna, som tror att era thailändskor älskar er. Det finns egentligen bara en enda anledning till varför thailändska kvinnor följer med västerlänningar. De som kommer hit är till 99% låg/outbildade och tror att vi alla är rika här. Då blir de förstås besvikna när de kommer hit och ser att deras spenderarglade pojkvän har en tvårummare i en förort och jobbar som truckförare.

  Det mest komiska exemplet jag hört, var när en lastbilschaffis vars thailändska för första gången anlände i taxi från flygplatsen, till dennes bostad i ett flerfamiljshus i allmännyttan, så trodde hon att han ägde hela huset!(haha)

  Sedan sitter de och drar historier för varandra på flygplanet, och skryter över hur mycket pengar deras män har. Allt är naturligtvis bara ett spel.

  De män som satt i system att utnyttja thailändskor genom att bjuda hit dem och sedan dumpa dem, känner till dessa ”spelregler”. De har ofta blivit blåsta på pengar en eller flera gånger. Mycket pengar ibland!(man häpnar). Skickat pengar varje månad för att sedan bli blåsta. De är naturligtvis fyllda av hämndbegär.

 45. Kachina skriver:

  Torbjörn

  Du glömde en sak, barnen.

  De bär inte föräldrarnas ryggsäck, om skola och soc. gjort sitt jobb.

 46. Ian Wachtmeister skriver:

  Frågan har ställts vad jag vill åstadkomma med min blogg. Svaret är en ärlig, begåvad och orädd debatt om angelägna frågor.
  Alltså inte folkstorm, okvädningsord och dumma överdrifter.
  Jag ansvarar för min del av dialogen. Övriga inlägg har andra ansvariga och somliga av dem delar inte min ambition.

 47. Carl Norberg skriver:

  Jag skall ge Torbjörn det ekonomiska svaret på hans fråga.

  Underlåtenhet att rädda öst Europa kommer att leda till global härdsmälta
  Skuld dramat i Ryssland, Ukraina och EU-länderna i Östeuropa har nått en akut punkt.

  Om världens hantering av den valutafinansiella verksamheten bara går lite mer snett, så är detta debacle i sig ändå stort nog att krossa det nu så bräckliga banksystemet i Västeuropa och sätta igång runda två av vårt finansiella Ragnarök.

  Österrikes finansminister Josef Pröll gjorde häromveckan förtvivlade ansträngningar för att få ihop ett € 150 miljarders räddningspaket för att rädda det ex-sovjetiska blocket. Det är nog lika bra att han gjorde detta. Hans banker har ju lånat ut € 230 miljarder till regionen, lika mycket som 70% av Österrikes BNP, så en viss självbevarelsedrift i detta kan nog inte helt bortses ifrån.

  ”En felfrekvens på 10pc skulle leda till en kollaps av den österrikiska finansiella sektorn”, rapporterade Der Standard i Wien. Tyvärr så är detta nu oundvikligen på väg att hända.

  Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD) uttrycker att de Österrikiska kreditförlusterna absolut kommer att överstiga 10% och kan komma att nå ända upp emot 20%. Pressen i Wien skrev den gångna veckan att Bank Austria och dess italienska ägare Unicredit står inför ett ”monetärt Stalingrad” i öst.

  Josef Pröll försökte under EU:s finansministermöte att piska ett upp stöd för sina krispaket från EU: s finansministrar i Bryssel förra veckan. Tanken förkastades omgående av Tysklands Peer Steinbrück. Inte vårt problem, sa han. Vi får nog se hur det är med den saken.

  Stephen Jen, valuta chef på Morgan Stanley, uttrycker apropå detta följande, Östeuropa har lånat $ 1.7 trillioner utomlands, detta på mycket korta löptider. Östeuropa måste betala – eller rulla (refinansiera) runt – $ 400 miljarder i år, motsvarande en tredjedel av regionens BNP.

  Varmaste lycka till kommer nog utan överdrifter att behövas. Inte minst nu när exitstrategierna börjar verka.

  Inte heller Ryssland klara av att hantera sina 500 miljarder dollar i skulder till sina oligarker, medan oljan kostar nära 33 $ per fat. Budgeten är baserad på Uralsk råolja till 95 $ per fat. Ryssland har ju dessutom tappat 36 % av sin valutareserv sedan augusti, genom att försvara rubeln.

  ”Detta är det största valutafinansiella angreppet på en valuta i historien”, enligt Stephen Jen.

  I Polen, så är 60 % av alla bolån tagna i schweiziska franc. Zlotyn har just halverats mot francen, vilket kort uttryckt kan sägas ha halverat befolkningens betalningsförmåga. Ungern, Balkan, Baltikum och Ukraina lider alla av liknande varianter på samma berättelse.

  Som vore det en handling av kollektiv galenskap – med långivare och låntagare – och den matchar väl det amerikanska sub-prime fiaskot. Det finns dock en avgörande skillnad i detta. De Europeiska bankerna sitter på kroken för båda sidorna i detta, genom att de tillhör konstitutionella penningsystem.

  Amerikanska banker gör det inte eftersom de har ett kreditsystem.

  Nästan alla östblockets skulder skall betalas till Västeuropa, särskilt till österrikiska, svenska, grekiska, italienska och belgiska banker. Och vad som är ännu värre, Västeuropéer står för häpnadsväckande 74% av hela $ 4.9 trillioners portföljen av lån till tillväxtmarknader i Öst.

  Dessa långivare är fem gånger mer exponerade för denna senaste kris än vad amerikanska eller japanska banker är, och de är dessutom 50 % mer belånade (uppgifter från IMF).

  Spanien är upp till halsen belånat i Latinamerika, som sent omsider har nåtts av nedgången (Mexiko bilförsäljning sjönk 51% i januari, och Brasilien förlorade 650.000 arbetstillfällen på en månad). Storbritannien och Schweiz är upp till halsen intecknade i Asien.

  Vare sig det tar månader, eller bara några veckor, så är världen dömd att upptäcka att Europas finansiella system redan har sjunkit under dess fötter, och att EU ännu inte har någon Federal Reserve redo att agera som en långivare i sista hand eller för att översvämma marknaden med akuta stimulanser, vilket i sig inte borde komma som någon överraskning, men man vet ju aldrig i tider som dessa.

  Europas regeringar gör bara saker värre genom att vissa pressar sina banker att dra sig tillbaka och att bedriva prisunderskridande dotterbolag i östra Europa. Aten har exempelvis beordrat de grekiska bankerna att dra ut på marknadsföringståg på Balkan.

  Det behövs summor långt utöver möjligheterna för IMF, som ju redan har ”räddat” Ungern, Ukraina, Lettland, Vitryssland, Island och Pakistan – och Turkiet nästa – och är snabba att uttömma sina egna $ 200 miljarder (€ 155 miljarder) reserv. Vi närmar oss den punkt där IMF kanske måste trycka pengar för världen, grundat på sin svårbegripliga befogenhet att utfärda särskilda dragningsrätter. Lord of Rings

  Dess insatta $ 16 miljarder för att rädda Ukraina har misslyckats. Landet – står inför en 12 % nedgång i BNP efter kollapsen av stålpriserna – rusar mot finansiell undergång, lämnar Unicredit, Raffeisen och ING i sticket.

  Pakistan vill ha ytterligare $ 7.6 miljarder. Lettlands centralbankschef har deklarerat sin ekonomi ”kliniskt död” efter att landet minskade sin BNP med 10.5% under fjärde kvartalet.

  Det finns olyckor som bara väntar på att inträffa i hela regionen, men EU-institutionerna har inte något ramverk för att hantera detta.
  Den dagen EU väljer att inte stödja ett av dessa länder kommer att utlösa en massiv kris med en smitta som omgående sprids igenom hela EU. ”

  Europa är redan i djupare problem än ECB: s eller EU: s ledare någonsin kan ha väntat sig. Tyskland har kontraherat ekonomin i en årstakt av 8.4 % under det fjärde kvartalet.

  Om Deutsche Bank är korrekt, kommer ekonomin ha minskat med ytterligare nästan 9 % före utgången av detta år. Detta är den sortens nivå som startar folkliga uppror.

  Konsekvenserna är uppenbara. Berlin kommer inte att rädda Irland, Spanien, Grekland och Portugal, medan kollapsen av deras kreditbetygs bubblor bara leder till stigande problem , eller rädda Italien genom att godkänna planerna för EU ”union obligationer” för då skulle kreditmarknaderna exploderar av skräck inför blotta åsynen av Italiens offentliga skuld ( 112 % av BNP nästa år, reviderat upp från 101 %), eller rädda Österrike från sin Habsburgska äventyrspolitik.

  Så vi tittar på och väntar på att den dödliga farsoten närmar sig.

  Om en enda gnista hoppar över en enda linje inom hela euroområdet, så kommer vi att ha en global systemkris inom några dagar. Är brandmännen redo?

 48. Carl Norberg skriver:

  När de finansiella eldstormarna tar fart så kommer vi att se folkvandringar som inte har synts på länge.

 49. Carl Norberg skriver:

  Och minst den biologiska delen av den mänskliga tillvaron kretsar kring ekonomi.

  Blanda nu inte ihop begreppen pengar och ekonomi, så slipper vi en menlös diskussion till.

  Alltså ekonomi fkan finnas och fungera utan pengar, medan pengar helt saknar mening utan ekonomisk grund.

 50. Arne Holmström skriver:

  Kan man skilja muslimers tro från Islams lära? Personligen har jag försökt att förstå muslimers värdegrund och främst bland deras kvinnor som man har all anledning att tycka synd om, hur mycket av livet goda som de går miste om jämfört med den svenska kvinnan.
  Att det islamska patriarkatet är kvinnors härskare ger mig rysningar av förtryck av mänsklig varelse, något som i Sverige är helt främmande, här är vi alla människor med lika rättigheter mellan man och kvinna som är på gott och ont när kvinnan tar sig fri och rättigheter som förargar och mest inom äktenskapen som ofta leder till skilsmässa. Nåväl kan den sk moderate muslimen stå utanför den Islamska ideologin som är lika mycket religiös som politisk, nej, inte om de lever efter vad Koranen lär anser jag, vad tycker du?

 51. make my day skriver:

  vid en intern omröstning i haninge fick carl norberg samtliga röster gällande 2010 års nobelpris i ekonomi

  en person deltog och utan att avslöja valhemligheter
  kan man från vanligtvis välunderättat håll anse att sagde carl norberg själv deltog i omröstningen

  motivering
  carl norberg har med jämna mellanrum i över två år förutspått undergången för världens samlade finanssystem
  ibland har han till och med angett månad men nu nöjer han sig med att säga att när de finansiella eldstormarna tar fart kommer vi att se folkvandringar som vi ej sett på länge

  min anmärkning
  kanske menar carl norberg att han ska göra den omvälvande resan från haninge till stockholms centrum

 52. Ian Wachtmeister skriver:

  Arne Holmström m.fl. En angelägen fråga är varför s.k. vanliga muslimer (icke fundamentalister eller mullor) inte hör av sig i debatten. Får de inte tänka och tycka själva? O.S.A. av sådan muslim.

 53. Kachina skriver:

  Bra fråga, Ian. Varför deltar de inte i debatten?

  I Sverige har vi åsiktsfrihet. Ingen fängslas, torteras eller dödas för sina åsikter. Dialogen är ett sätt att smälta samman skilda kulturer. Jag hoppas någon hör din vädjan.

 54. Allemand skriver:

  ”En angelägen fråga är varför s.k. vanliga muslimer (icke fundamentalister eller mullor) inte hör av sig i debatten”

  De klarar inte av det svenska språket, så enkelt är det.

 55. Carl Norberg skriver:

  Det är inte sällan så att det föreligger flera agendor när annan part för den politiska talan för de förorättade.

 56. Penumbra skriver:

  Europas olycka beror på att de europeiska politikerna låter sig inspireras och styras av idéer och teorier som Europas stora tänkare föder fram i sina arbetsrum med papper och penna (och numera framför datorn). Stora tänkare kan vara värda viss respekt men oftast är deras idéer och tankar föga förankrade i verkligheten. Exempel på sådana är kommunismen, socialismen, fascismen, nazismen. EU är också resultatet av en fransk idé som i sig är en gammal dröm som härstammar från Napoleon (att integrera Europa, givetvis under fransk dominans). Feminism och liberalism är också i grunden filosofiskt uttänkta idéer som numera har drivits till sitt yttersta och håller på att urarta. Och här kommer min poäng – drömmen om ett mångkulturellt Europa är just en liberal idé som våra politiker lever efter och har bestämt sig genomföra, till varje pris som det verkar.

  När kommer de europeiska politikerna att lämna filosofernas värld och bli verklighetstrogna realister? Troligtvis aldrig. Orsaken är att varje tanke som ligger till grund för en politisk linje kan vara motiverat i sin ursprungliga form, till en viss gräns. Men det är där det spricker – den naturliga gränsen är snabbt passerat och sedan går det utav bara farten. Dagens stora politiska krafter i Europa – socialism, liberalism och feminism – har sedan länge passerat sina naturliga gränser och håller på att urarta i överdrifter, av bara farten.

 57. Carl Norberg skriver:

  Jag skulle vilja påstå att Carroll Quigleys beskrivning av detta beskriver precis det omvända, och han torde väl vara den ende historieskrivare som tllägnats ett installationstal av Amerikas president.

  Jag kan hålla med i så måtto att om politikerna ingenting begriper, så kan de ju mycket väl låts sig styras genom ett manipulerande system av politiska doktriner, men minsta jämförelse med verkligheten torde ju bevisa de politiska systemens ofullkomlighet.

 58. elisabethloven skriver:

  Puh som vanlig denne Carl Norberg som skall dominera denna blogg. Usch jag orkar inte läsa honom därför går jag sällan in på Ians blogg numera.

  Dessutom Kachina som vill ha blandäktenskap – varför åker inte hen ner till Afrika och blandar sig. Där finns ju många möjligheter och stort utbud.

 59. Kachina skriver:

  Hmmmm,….jag skall fundera på saken.. 🙂

 60. Roberth Ström skriver:

  Skyll på Frankrike det var de som började smöra för muslimerna. Säger bara en sak OPEC!

 61. Roberth Ström skriver:

  Carl Norberg lider av uppmärksamhetsbehov.

 62. IdiotSverige skriver:

  Det är precis så svenskarna alltid gjort. Rullar tummarna och hoppas att det löser sig av sig självt.

 63. andeklas skriver:

  Känner för att citera den humoristiske Nationalisten Henrik Johansson:

  ”Mångkultur höjer inte direkt värdet på en lägenhet. En mäklare kan locka med sjöutsikt, nära till naturen, nära till city. Men det finns ingen mäklare som skulle få för sig att locka med närheten till spännande mångkultur, dofterna i trappuppgången, eller det härliga tjattret från grannarna dygnet runt. Och inte ens fast mångkulturella områden får mer pengar till skolorna och mer pengar för att invånarna ska trivas, inte ens med hyresrabatter, kan man få svenskar att flytta dit. Istället väljer svenskarna att betala mer, och pendla längre för att bo i just de där kulturlösa och tråkiga kvarteren.”
  😉

 64. Torbjörn skriver:

  Jaha, så har den irländska polisen gripit 7 st muslimska ”flyktingar”, för att ha planerat mörda Lars Vilks. Det här visar att de är anser sig tillräckligt starka redan, samt anser europa vara tillräckligt svagt för att utmana.

  Nåja, de skapar ju arbetstillfällen. Åtminstone åt polis och kriminalvård. Kanske åt begravningsbyråerna också…

  Ja, se flyktingar…

  Det kan komma att gå åt mycket manskap i poliskåren, att ge personligt skydd åt personer, om fler öppnar munnen, alternativt känner skaparglädje på fel sätt.

  Kanske bäst att vi håller tyst och bara ser på när europa islamiseras. De har ju varnat oss.
  Dödsdomar ligger utfärdade både på Lars Vilks, Geert Wilders, Knut Vestergaard.

  Och de moderata muslimerna lyser forfarande med sin frånvaro i dabatten. De är nöjda om de får moské i Rinkeby. För ett tag…

 65. Arne H. skriver:

  Torbjörn

  Muslimerna lyser snart med sin närvaro i Riksdagen med ministerposter?

  Med tanke på politikernas gullande med islamisterna i Sverige så kan man vara övertygad om att både sk moderata och exstrema muslimer är med på valbar lista i höstens val.

 66. Arne H. skriver:

  Jag skulle vilja skriva en Artikel/blogg med rubriken
  FIENDEN MITT I BLAND OSS!

  Ian själv skulle nog kunna skriva något ditåt för jag tycker att rubriken äger sin giltighet i högsta grad.

 67. Arne H. skriver:

  Varsågod och läs det här och främst de som är tveksamma till vad ett nationellt parti vill göra för svenska folket och med vårt land vi ärvt och skall förvalta väl till eftervärden som de sju riksdagspartierna gör allt, för att så ska det inte vara.

  Det finns politiska uttalanden om att svenska folket har inte rätten till sitt fosterland, alltså vi har inte rätt att äga den bit vad vi fått i arv av vårt land, som är lika med att vi förlorat vår arvsrätt!
  http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?kolID=119

 68. Anna skriver:

  Jag håller med Lasse Henriksson m.fl. – ordkaskader som ”det kära fosterlandet” etc får mig att må illa.
  Nationaldemokrater. Nej tack!

  Nu tar jag en time out från denna blogg!

 69. Arne H. skriver:

  Och Anna lämnar oss ett tag för att söka verkligheten som den är-Lycka till och låt gudarna vaka över din själ så att du helskinnad kommer tillbaka.

  PS.är du född i hatets träsk, min bästa Anna?

 70. Arne H. skriver:

  Anna jag ska hålla med dig om en sak att det känns malplacerat att kalla Sverige för det kära fosterlandet, främst av dem som är födda i vårt land med utländsk bakgrund, kan aldrig tycka Sverige är ett kärt fosterland för dem som landet ser ut och inte minst när de har sina rötter i ett annat land som sätts som nummer 1.

 71. Arne H. skriver:

  Nu kanske folk vaknar upp en smula efter att ha läst denna artikel.
  http://www.gp.se/kulturnoje/1.328395-gabriel-bystrom-fordom-hoten-och-valdet

 72. Arne H. skriver:

  För att få en intressant debatt här om landets forne fiender om hur och varför och på vilket sätt”

  http://www.contra.nu/

  Obs! översätt det här med hur dagens politiker agerar som borde ge oss alla en tankeställera om ”Kan vi lita på våra folkvalda politiker”

  Kan vi om några år ångra oss vilket parti vi röstade på, med all sannolikhet blir det så” när sanningen uppdagas vart efter åren går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: