Westerberg & Cie är skyldiga. Inte Åkesson & SD

Det blev fart på debatten när Aftonbladet i går släppte kaninen ur påsen genom att publicera en artikel författad av Jimmi Åkesson. Tidningen kände sig själv tvungen att balansera Åkessons inlägg med ett stort antal sidor och feta rubriker med förklenande omdömen om det som SD anses stå för. Så blev det då dags för yrkestyckarna. Dessa personer som alltid kallas fram till folktribunalen för att redogöra för vad som är fel och vilka personer som är fel och vilka åsikter som är fel! Tolkningsföreträdet och den stora sanningen anser de sig finna hos … sig själva,  samt hos yrkespolitiker i allmänhet och rödvinsvänstern i synnerhet.

Dags för att utse en krisgrupp?! ”Svenska folket tycker fel! Ring på ambulansen! Återinsätt censuren! Folk har börjat tänka…vad är detta för trams…folk har ju valt sina representanter…de behöver inte tänka själva!”

www.newsmill.se finns en lugn och relativt kort artikel som jag skickade in i går kväll (måndagen den 19 oktober). Jag hade gjort några noteringar eftersom SVT Rapport bett mig uttala mig i ärendet. De ändrade sig, som ni märkte. Programledaren hade nog fått det väl hett om öronen av sina kollegor om han släppt fram mig!!  Då skrev jag på Newsmill, där kommentarerna blev många och ibland långa. Var så god och skölj! Men en sak måste äntligen fram till allvarlig granskning: Vem och vad var det som skapade de stora (med alla mått) invandrarströmmarna. Vem eller vilka är skyldiga till de problem som de själva avfärdar som utslag av rasism! För min del är det solklart och kan sammanfattas med att Bengt Westerberg & Cie är skyldiga och inte Åkesson eller SD, som bara är budbärare. Men historien upprepar sig lätt. Det har hänt förr att man velat skjuta budbäraren!

Som sagt läs artikeln på www.newsmill.se

Annonser

11 Responses to Westerberg & Cie är skyldiga. Inte Åkesson & SD

 1. bo lagergren skriver:

  Det blev en märklig kommentarstråd på möllan. Det vanligaste angreppet är att allt är fel för att Du skrev att kristna och och muslimer stridit i tvåtusen år. Eftersom muslimer bara funnits i ca 1400 år så måste även allt annat Du skrev vara fel. Pappskallarna märkte dock aldrig att om vi går 2000 år bakåt så finns det heller inga kristna. Att så hänga upp sig på en uppenbar och tillåtlig avrundning tyder på svår argumentbrist! Den andra glädjen för de fanatiska felfinnarna skulle vara att Du är till mogen ålder kommen och därför enfaldig. Sämre argument torde inte gå att uppdriva.
  Skulle Du hamna i samma soffa som pratkvarnen Tjuvman så måste Du finna ett sätt att klippa henne när hon ständigt faller Dig i talet. Och se upp med programledaren vem det än blir – hon lär inte stå på Din sida. Lycka till!

 2. peerpede skriver:

  Vem minns inte Westerbergs patetiska sorti från TV-soffan.
  Vad är egentligen felet på dessa såkallade ”liberaler”?
  De om någon borde jo ha bredd och vidd i sitt bemötande av andre människor med en annan politisk övertygelse, men tvi vale, faktisk verkar de liberale vara de mest inbundna och helt befriad från förmågan att tackla vardagen.

 3. Carl Norberg skriver:

  Men fan Ian, du säger ju det alldeles själv, det är samma ansvariga för detta innevarande läge som nu kritiserar kritikerna.

  Precis som familjen Warburg var judisk och åtalad i Nürnberg för anstiftan av världskrig, det gäller att skapa en en efterfråga först innan man kommer som räddare i nöden med en lösning.

  Så är det alltid.

 4. Helena Palena skriver:

  Såg i en kommentar på Newsmill att Westerberg kallades för Lill-Hitler internt i Folkpartiet. Skitkul! Förresten varför gjorde Westerberg sorti ur politiken. Fick han gå? Gick han inte hem?

 5. Helena Palena skriver:

  Såg Westerberg i TV häromkvällen. Han ser elak ut.

 6. soli01 skriver:

  Jag tror det beror på solbrännna – HP.:-)

 7. Helena Palena skriver:

  Ha, ha… Nä, jag tror det beror på att han har en räv bakom örat. Den syns till och med.

 8. Per skriver:

  mm, en räv bakom örat, sin spegelbild för synen,
  mask bakom pannbenet och en orm i magen..

 9. Carl Norberg skriver:

  Om Bengt Westerberg tycker jag inte, han får det sannolikt mycket svårt att förändra min syn på honom i detta. Han är insyltad i som jag ser detta, en i det närmaste oräknelig mängd med olika mer eller mindre korrupta relationer, i förhållande till sina egna eller sina anhörigas uppdrag, att det nog närmast måste betraktas som att detta håller högsta internationella bedrägeriklass.

 10. […] Reaktionerna efter Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet, åter. Solguru har skrivt en analys av mediehetsen mot SD-partiledarens ”islamofobi”. Fr a bemöts just Aftonslaskan. Tämligen läsvärd. Och förvånansvärt (om än icke helt) ooskoreisk. GoV har sin rapport och analys här. Ian Wachtmeister här. […]

 11. lee skriver:

  är SVT fri TV?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: