Kvinnoforum – ännu ett bedrägeri

Den som läst om turerna kring Kvinnoforum och vet något om svensk biståndspolitik, SIDA och andra organisationer som spritt över 200.000 miljoner svenska kronor över världen alltsedan Palmes tid, nickar igenkännande. Ännu en dyr vansinnighet/förskingring i raden av allt detta som en vacker dag (när vänstermaffian och de grånande 68-orna avgått) kommer att bli fotnötter i en stor vitbok om svensk U-hjälp. Svenska folket kommer att rodna och skämmas.

– Varför förstod vi inte detta? Vilka undanhöll oss detta uppenbara slöseri? Hur kunde våra politiker prioritera alla dessa gåvor till socialistiska diktaturer? Var det möjligt att det svenska folket verkligen inte insåg att våra pengar indirekt satte vapen i händerna på barnsoldater?!

Ja, främst på grund av alla stora medier och alla etablerade politiska partier urskiljningslöst hjälpte till. Till varje pris ska uppåt 30.000 miljoner svenska kronor varje år spridas ut och korrumpera utvecklingsländer. Och skulle någon våga kritisera denna sorts bistånd, kallas han för främlingsfientlig. Med samma logik som att den som kritiserar invandringspolitikerna kallas för rasist.

Ja, maktmissbruk har många ansikten. Nu har vi sett ett till. Bam hette hon den här gången. Lugn, bara lugn, det kommer fler.

Annonser

11 Responses to Kvinnoforum – ännu ett bedrägeri

 1. Kachina skriver:

  Nåja Ian, diktaturer är diktaturer vare sig de är militära, socialistiska eller kapitalistiska.

 2. göteborgslullaren Dee Dee Sharp skriver:

  Ja, vad skall man säga när vi än en gång ser resultatet av hur politiker fördelar VÅRA pengar.
  ROKS och Kvinnoforum kretsade kring två hänsynslösa, egotrippade kvinnor, Irene von Wachenfeldt (Män är Djur) och Bam Björling (Money makes the World go Around) –
  förutom vänsteryttergänget med Schyman, Winberg etc lyckades de även ”finta bort”
  konforma moderater, folkpartiser och KD:are – vilket i och för sig inte verkar särskilt svårt när det gäller olika typer av bidragspengar (kom t. ex. ihåg Ungdomsstyrelsens ”fördelning” som vid granskning visar sig innehålla fördelade pengar till ickeexisterande ungdomsföreningar (politiska och andra med fejkade medlemssiffror som ingen kollade).

  Ian, på kornet. Mycket bra sammanfattat av dig (i vanlig ordning)!

 3. Helena Palena skriver:

  Håller med! Idiotin är utan ord. Noll koll kan man också kalla vansinnet.

  Bi och Bam beter sig som dom värsta machomän. Använder männen omkring sig för att mygla (läs man och son). Hur lätt är det inte att använda andras pengar? Lätt som en plätt. Det lättaste som finns.

 4. Lennart skriver:

  Ian!
  Din beskrivning är perfekt och går rakt in i solar-plexus på etablisemanget. Hur i h-e kan vi ha varit, och sannolikt fortfande är, så blåögda? Man häpnar över vad man upprepat får höra om svenskt biststånds tillkortakommanden.
  Som Torshälla-bo, vilket du en gång i tiden var, yvs man inte speciellt över att Bam häckar här. Har vi blivit ett Tusculum för udda figurer? Det finns fler!
  Janne Josefsson har möjligtvis reda grävt i detta. Det finns säkert mycket fler spännande saker att hitta. Sätt i gång!

 5. hillary2 skriver:

  Ian

  du ensidige
  var vänlig skicka en länk till SIDA så att de okunniga kanske tar reda på vad SIDA faktiskt håller på med – demokratiseringsarbete
  när ska du angripa Lutherhjälpen?

 6. Gibson - the maverick skriver:

  hillary2

  Så du tycker att SIDA har varit en kompetent organisation genom åren? Att dom på ett förtjänstfullt sätt fördelat bidragen till resp mottagarländer under strikt kontroll?

  Om vi tattar bakåt i ca 50 år så har framför allt två verk(organisationer stått det Socialdemokratiska partiet mycket nära, ja i princip varit en intern maktapparat och dessa två ar AMS och SIDA. Socialdemokratiska generaldirektörer och handplockad socialdemokratisk ledning har på ett mycket strikt sätt anammat efter partipiskan och gjort genomfört en ”socialistisk fördelning” utan någon som helst kontroll.

  Första fiaskot var det beryktade pappersindustriprojektet Bai Bang i Vietnam, där även den socialdemokratiske ambassadören Jean ”Katastrof” Öberg bistod SIDA med att i stort sätt ”bränna upp” pengar till i princip ingen nytta.
  Och man ska bara inte tala om hur släpphänt SIDA försett div. afrikanska diktatorer
  (ex. vis Mugabe) med klingande mynt direkt ner i fickorna.

  Slutar här för det finns så mycket skit att berätta så man baxnar.

  Men lilla hillary2 tycker naturligtvis att SIDA arbetat förtjänstfullt !!!

 7. hillary2 skriver:

  Gibson

  Jag tycker att SIDA arbetat förtjänstfullt.
  Det finns misstag som får betraktas som lärpengar, men SIDA har enligt mig fortfarande gjort ett förtjänstfullt arbete.
  Det finns masor av demokratisk utvecklingsverksamhet i u-länder som SIDA stått bakom. Allt har inte gett det snabba resultat som västvärlden önskat att få se. Vi har olika tidsramar. Tillhör du dem som tror att den utveckling Sverige haft under 200 år ska förväntas ske i ett u-land under ett decennium?

 8. Gibson - the maverick skriver:

  hillary2

  Eftersom du är utbildad på ”Hjärntvätten” /Brunnsvik el. Bommersvik) förstår jag att du har en något snedvriden (vriden åt vänster) uppfattning om SIDA.

  Nollkoll på allt ekonomiskt handlande/tänkande under minst 50 år anser sannolikt hillary2 vara en merit efter ovanstående folkhögskoleutbildning.

 9. Fredrik skriver:

  Vi lever i Sverige så någon vitbok kommer vi aldrig få se. Om någon månad är detta glömt och allt går tillbaka till det vanliga.

  Det har ju kommit en stor mängd böcker av ”avhoppare” som i detalj beskriver korruptionen, politiseringen och avsaknaden av genomlysning under de senaste tjugo åren. Inte har någon förändring skett för det utan vansinnet fortskrider med stöd av en enig riksdag.

  Personligen tror jag att vi kanske kommer ta tag i ”flyktning”invandringsfrågan och SIDA då vi genom demografiska förändringar saknar resurser för att föra en sådan vansinnespolitik baserad på att slänga bort hårt arbetadande människors pengar i det svarta hålet. Fast bara kanske. Kan ju också bli så att vi fortsätter ta emot 80000 människor om året där tjugo procent lyckas med egen försörjning och övriga lever på bidrag även då pensionärerna börjar kraftigt öka i antal. Fast så vansinniga kan väl inte de styrande ändå vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: